Home » Generatie Groen
GENERATIEGROEN

Je woning verduurzamen, voor deze generatie en volgende generaties. Omdat het kan, omdat je het wilt en misschien wel omdat het moet.

Wij zijn Generatie Groen, woning verduurzaming vanuit de overtuiging dat we het in één keer goed moeten doen voor deze generatie en de volgende. Verduurzamen doen we op een integrale manier, met als uitgangspunten:

Gezondheid

Comfort

Energiebesparing

Zo duurzaam mogelijk

Wij verkopen geen spullen maar oplossingen, passend bij je wensen en de beperkingen van je woning.
Voor ieder budget, niet het laagste bedrag maar de beste investering samen bepalen, afspreken, uitvoeren en het werk garanderen.

Voor welke problemen moet je GeneratieGroen hebben?

Wil je af van koude voeten, tocht of een hoge energierekening begin dan de verduurzaming van je woning met een vrijblijvend en kosteloos adviesgesprek met Generatie Groen. We bespreken de mogelijkheden, samenhang en logische volgorde van de verbeteringen uitgaand van uw woning en uw comfortwensen.

ONS MANIFEST
#1. Alle woningen in Twente zo snel en goed mogelijk planet proof, energiezuinig en comfortabel maken zodat we onszelf kunnen opheffen

Hier vandaan komt ons uitgangspunt “alles in een keer goed” . Bijvoorbeeld je glas vervangen: we weten dat met goed triple glas je huis bijna geen energierekening meer hoeft te hebben. Vervangen voor dubbel glas geeft te weinig comfort en nog steeds te hoge stookkosten. Glas kan 50 jaar mee gaan, doe dit in 1 keer goed

#2. Ons verlangen is een zo eerlijk mogelijke wereld. Wij werken daarom volgens de hoogste normen en betalen ieder zijn eerlijke deel, ongeacht afkomst, overtuiging, sekse of dieetvoorkeuren

Iedereen die onze uitgangspunten deelt is welkom als partner of partnerbedrijf. We vragen van iedereen dezelfde inzet en betalen iedereen eerlijk en gelijk.

#3. Wij streven betekenisvolle groei na, met wat we kunnen zoveel mogelijk bereiken op een gezonde en eerlijke manier

Zo veel mogelijk op de fiets dus. Snelle bakfietsen gebruiken we, vaak met hulpmotor, want we willen er snel zijn en veel bereiken. Dus we gaan niet in de file staan en CO2 uitstoten.. 🙂

#4. Het belang van de volgende generatie weegt bij ons zwaarder dan het individuele belang

Lange termijn oplossingen, goede investeringen, zo min mogelijk milieuschade. Duurzaamheid met een lange en intense glimlach voor alle generaties

#5. Onze oplossingen maken de wereld beter voor zoveel mogelijk mensen

Dat vereist een brede, sociale kijk waarbij het eigen belang ondergeschikt kan zijn. Onze overtuiging is dat als de mensheid als geheel wint, wij ook winnen.

#6. Wij gaan nooit voor eigen gewin ten koste van anderen

Dat doen we gewoon niet, ongeacht wat welke economische wet hierover zegt. Economie is een geloof, maar niet de onze.

#7. Bij onze besluiten en keuzes laten we ons leiden door het rendement op lange termijn (generaties vooruit dus

Nuttig bezig zijn om het hier en nu zo lang mogelijk aangenaam te houden

AANPAK GENERATIE GROEN
 • Analyse

  Van woning- en comfortproblemen tot verduurzamingswensen. We kijken of uw uitgangspunten passen bij onze manier van werken en betekenis nastreven.

 • Ontwerp

  Vanuit de analyse komt een ontwerp voor de veranderingen in uw woning. De samenhang en benodigde volgorde van maatregelen zijn hierin duidelijk. De waarom van het ontwerp is daarbij altijd zo helder mogelijk verwoord.

 • Oplossingen

  Vanuit het ontwerp volgen praktische keuzes binnen uw budget. Vaak kan niet alles meteen worden besteld of uitgevoerd. We kiezen dan voor de onderdelen die een goede eerste stap zijn en geen toekomstige verbeteringen in de weg staan.

 • Uitvoering

  Op basis van duidelijke offertes en goede afspraken gaan we over tot de uitvoering. U zorgt daarbij voor de duurzame koffie, wij voor de rest. Na de oplevering mag u uw enthousiasme kwijt in een referentie of een filmpje op onze website.

 • #1
  Oplossingen

  Met een goede analyse is de oplossing simpel. We bekijken wat de bestaande problemen zijn, hoe functioneert je huis nu, wat is er mogelijk in jullie situatie. Oplossingen: vloerisolatie, dakisolatie, gevelisolatie, doorstroomventilatie, triple glas, luchtdichting.

  #2
  Samenhang

  Samenhang in comfort, gezondheid en energiebesparing. Klakkeloos isoleren kan ook gezondheidsproblemen met zich mee brengen. Half isoleren is dubbel geld en soms extra problemen. Zorg dat ventilatie, isolatie en woninggebruik op elkaar zijn afgestemd. Voorkom teleurstellingen met vloerverwarming zonder goede isolatie of ventilatie.
  Zorg voor samenhang.

  #3
  Kwaliteit

  Wij werken met de meest duurzame kwaltiteitsproducten en we stellen onze klant en het wooncomfort centraal.
  Onze partners onderschrijven onze kernwaarden. De garantie op samenhang is hierdoor gegarandeerd.

GROEN NIEUWS
GROENE VOORGANGERS
 • Decentrale balansventilatie bleek voor mijn woning dé oplossing!

  - Marijke -