Home » Vloerisolatie
VLOERISOLATIE
Met goede vloerisolatie is de eerste stap gezet
naar een gezonder en aangenamer binnenklimaat

Voor vloerisolatie is één methode die qua duurzaamheid en effectiviteit boven alle andere manier uitsteekt en dat zijn reflectiekussens. Wij werken alleen met het beste merk uit de markt, het trifoil vloerisolatiesysteem. Een zeer goede combinatie van vochtwering en reflectiekussens. Een systeem zonder PUR, polyolen, isocyanaten of andere ongezonde stoffen. Tevens zijn dit soort Andere systemen  allemaal producten met gevaarlijke gassen, minder effectiviteit en meer milieuschade, wij raden dit iedereen af! Het is niet toekomstwaardig en bovendien een slechte investering in uw eigen gezondheid en wooncomfort.

Hoe werkt vloerisolatie?

Onze isolateurs werken uitsluitend met het hoogwaardige Trifoil. Trifoil vloerisolatie is een innovatie manier van isoleren. Met reflecterende isolatiekussens onder de vloer, blokkeren we de warmtestroom naar beneden. De stilstaande lucht in de kussens zorgen voor een warmtebuffer, op deze manier wordt uw vloer warmer en comfortabeler. De Trifoil isolatie is toepasbaar bij zowel houten als betonnen vloeren. De Trifoil vloerisolatie wordt altijd geplaatst in combinatie met bodemfolie, de bodemfolie zorgt voor een droge kruipruimte en  daarmee een gezonder binnenklimaat.

Isso geaccrediteerd

De Trifoil isolatiekussens hebben een hoge RD waarde van minimaal 3.8 , deze waarde is isso geaccrediteerd, wat betekent dat deze meetelt voor je energielabel.

Besparing:

De gemiddelde besparing van de Trifoil isolatie is 15 tot 20%. Bij vloerverwarming is deze besparing een stuk hoger ca. 35%

BODEMFOLIE
Vochtwering is het begin van een gezonde woning

Met goede vochtwering heeft u een gezonder huis en een langere levensduur van uw leidingen. Bij ons vloerisolatiesysteem leveren we altijd een vochtwering op de bodem van de kruipruimte, de kruipruimte wordt hierdoor mooi droog, muffe lucht verdwijnt en schimmel krijgt geen kans meer!

De stevige bodemfolie die we plaatsen is een simpele, maar buitengewoon doeltreffende manier om uw kruipruimte droog te krijgen. De bodemfolie stopt de verdamping van het vocht uit de bodem in de kruipruimte. Dit zorgt voor een prettiger klimaat in huis aangezien er minder vochtige lucht uw woning zal binnendringen. Maar ook het klimaat in de kruipruimte zal beter worden door de bodemfolie. Een droge kruipruimte is dus beter voor u, uw woning en de kruipruimte.

Prijsindicatie Bodemfolie:

Voor het leveren en plaatsen van bodemfolie geldt een vanaf prijs van €20,- per m2 (afhankelijk van de grootte van uw kruipruimte).

Besparing:

Bodemfolie is geen isolatie, de bodemfolie zorgt wel voor een drogere lucht in de woning. Drogere lucht is sneller warm te stoken dan vochtige lucht. Een kleine besparing is dus aanwezig.

Pas bodemfolie toe in combinatie met Trifoil vloerisolatie en bespaar tot 35% op uw stookkosten.

Meer groene oplossingen
BALANSVENTILATIE
DAKISOLATIE
MUURISOLATIE
GROENE VOORGANGERS
  • Decentrale balansventilatie bleek voor mijn woning dé oplossing!

    - Marijke -